logo
PRINTERS    CARTRIDGES    COPYSHOP 
BOUWTEKENINGEN KOPIEREN

AVG Wetgeving

 
 • Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe wet AVG van kracht.
  Wat doet Cartridge Center Drenten op basis van deze wet voor u als klant bij ons?

  Alle computers bij ons zijn voorzien van wachtwoordbeveiliging, zodat niemand anders bestanden kan inzien die opgeslagen zijn op deze computers.

  Alle computers zijn voorzien van software om aanvallen van buitenaf te voorkomen. Ons bedrijfsprogramma (SnelStart) is nog eens extra voorzien van wachtwoordbeveiliging om het programma te kunnen openen. Hierdoor zijn alle klantgerelateerde gegevens extra beschermd.

  Welke gegevens bewaren wij van u als klant?
  Wij bewaren enkel gegevens van u als klant als u zakelijke klant bent. Immers, naam, adres en woonplaats gegevens zijn nodig om te kunnen factureren. Tevens bewaren wij dezelfde gegevens voor particuliere klanten die bij ons een nieuwe printer hebbeb aangeschaft. Deze gegevens zijn dan noodzakelijk voor de garantiebepalingen. De datum en de tenaamstelling zijn vereist voor eenh eventule garanteafhandeling.
  In sommige gevallen vragen wij u ook om het emailadres om u op de hoogte kunnen houden van de status van een reparatie- of andere opdracht.
  Mocht u alsd zakelijke klant wwoonachtig zijn buiten Nederland slaan we ook uw BTW nummer op om te kunnen factureren als intracommunautaire levering.
  U kunt ten alle tijde opdracht geven om uw gegevens uit ons systeem te verwijderen.

  Ook bewaren wij tijdelijk door u aangeleverde of door ons opgemaakte grafische bestanden die nodig zijn om printopdrachten uit te voeren in onze copyshop. Deze bestanden worden bewaard zolang de opdracht in behandeling is en soms voor langere tijd als het herhaalopdrachten zijn voor printwerk. Ook deze bestanden staan op computers die voldoen aan de gestelde eisen.
  Mocht u er bezwaar tegen hebben dat wij dezxe gegevens voor langere of kortere tijd bewaren, kunt u dit aangeven bij de opdracht.

  Ook bewaren wij aanbiedingen en offertes, zolang als nodig is voor de betreffende aanbieding, die wij op uw verzoek hebben gedaan en per post of per email zijn toegestuurd.

  Wat doet Cartridge Center Drenten nooit?
  Wij versturen nooit nieuwsbrieven of ongevraagde aanbiedingen per mail.

  Bijzondere berichten of gewijzigde openingstijden worden uitsluitend kenbaar gemaakt via onze website: www.cartridgecenter.nl

  Wij zullen klantgegevens nooit aan derden verstrekken, behalve wanneer er sprake is van een garantie afhandeling van een printer. In de meeste gevallen worden deze gegevens door de fabrikant, importeur of reparatiedienst vereist.


 
© 2015 Cartridge Center Drenten Gramsbergen